Wydajność gotowania:
Do 1500 kg/h ugotowanego i schłodzonego makaronu, ryżu lub innych produktów, schładzanie do 10°C.
Cooker Chiller CRR 1000 zapewnia automatyczny proces gotowania i chłodzenia, odpowiedni dla przemysłowej linii produkcyjnej do gotowania i schładzania makaronu, ryżu, warzyw, specjałów z owoców morza, i tym podobnych.Model CRR 1000 zawiera zbiornik do gotowania i zbiorniki chłodzące o pojemności 1000 litrów każdy.Każdy zbiornik wyposażony jest w perforowany kosz o maksymalnym załadunku 250 kg.
Cechy:
Sterowanie za pomocą ekranu dotykowego do zarządzania przepisami.
2 zbiorniki o pojemności 1000 litrów.
Perforacja koszy: Ø 2 mm.
Maksymalne obciążenie robocze kosza: 250 kg.
Wysokość zrzutu: powyżej 750 mm.
Zbiornik i perforowana powierzchnia koszy wykonane są ze stali nierdzewnej 316L.
W tym urządzeniu z łatwością ugotujesz na skalę przemysłową i schłodziszmakaron, ryż, warzywa, owoce morza, komosę ryżową, rośliny strączkowe i inneprodukty.
CAPIC Cooker Chiller
CR 1000
CAPIC Cooker Chiller
CRR 500
Wydajność gotowania:
Od 400 do 500 kg/h ugotowanego i schłodzonego makaronu, schładzanie do 10°C.
Cooker Chiller CRR 500 zapewnia automatyczny proces gotowania i chłodzenia, odpowiedni dla średniej linii produkcyjnej do gotowania i schładzania makaronu, ryżu, warzyw, specjałów z owoców morza, i tym podobnych.
Model CRR 500 zawiera zbiornik do gotowania i zbiorniki chłodzące o pojemności 500 litrów każdy. Każdy zbiornik wyposażony jest w perforowany kosz o pojemności 250 litrów.
Cechy:
Z łatwością ugotujesz i schłodzisz makaron, ryż, warzywa, owoce morza, komosę ryżową, rośliny strączkowe i inne
CAPIC Cooker Chiller
CR 500
Wydajność gotowania:
Od 400 do 500 kg/h ugotowanego i schłodzonego makaronu, schładzanie do 25°C.
Cooker Chiller CR 500 zapewnia automatyczny proces gotowania i chłodzenia, odpowiedni dla średniej linii produkcyjnej do gotowania i schładzania makaronu, ryżu, warzyw, specjałów z owoców morza, i tym podobnych.
Model CR 500 zawiera zbiornik do gotowania i zbiornik chłodzący o pojemności 500 litrów każdy. Każdy zbiornik wyposażony jest w perforowany kosz o pojemności 250 litrów.
Cechy:
W tym urządzeniu z łatwością ugotujesz i schłodzisz makaron, ryż, warzywa, owoce morza, komosę ryżową, rośliny strączkowe i inne produkty.
Krok 1: Kompletne programowanie gotowania
Urządzenie automatycznie kontroluje temperatury gotowania i chłodzenia oraz czasy procesu zgodnie z Twoimi ustawieniami. Po ustawieniu przepisu i uruchomieniu programu Cooker Chiller będzie autonomicznie monitorować napełnianie zbiorników.
Może gotować i następnie schładzać: makaron, ryż, komosa ryżowa, warzywa, owoce morza…
Krok 2: Załaduj produkt do zbiornika gotowania
Włóż wymaganą ilość produktu do pierwszego zbiornika zawierającego wodę podgrzaną do określonej przez Ciebie temperatury. Urządzenie automatycznie rozpocznie gotowanie produktu przez określoną liczbę minut. Następnie schłodzi co także zapobiega przypalaniu
Krok 3: Po ugotowaniu przeładuj produkt do zbiornika chłodzącego
Pod koniec odliczania czasu rozlegnie się sygnał dźwiękowy ostrzegający, że produkt jest ugotowany i można rozpocząć automatyczne przechylanie kosza, naciskając przyciski. Produkt jest następnie przenoszony do zbiornika chłodzącego zawierającego zimną wodę w celu wystudzenia produktu i zatrzymania procesu gotowania produktu na z góry określony czas.
Krok 4: Rozładunek do kontenera odbiorczego
Operator musi jedynie rozładować gotowy produkt na wózek za pomocą tego samego mechanizmu przechylnego kosza.
Oferowana przez nas gama urządzeń do schładzania i gotowania jest dostosowana do potrzeb przemysłu spożywczego oraz producentów dań gotowych i posiłków dietetycznych.
CAPIC Cooker / Chiller - automatyczne urządzenia do gotowania makaronu, ryżu, warzyw, owoców morza itp. Zapewnia możliwość blanszowania lub gotowania składników we wrzącej wodzie w bezpieczny i kontrolowany sposób oraz gwarantuje uzyskanie spójnych wyników w procesie gotowania.
Cooker Chiller łączy w sobie rewolucyjną wydajność z najlepszymi tradycjami gastronomicznymi.
Multicooker bez problemu ugotuje nawet notorycznie trudne dania, w tym: makarony, ryż, komosę ryżową, warzywa i owoce morza. Oferowane przez nas wyposażenie kuchenne nie tylko wydobędzie z Twoich produktów to, co najlepsze, ale także ułatwi ich tradycyjne gotowanie w wodzie, zapewniając szybkość i bezpieczeństwo cykli roboczych, stałą jakość produktów, a także najlepsze wykorzystanie zasobów ludzkich.
Cooker Chiller wymaga minimalnego czasu uruchomienia a jego wysoka jakość wykonania zapewnia długotrwałe bezawaryjne użytkowanie.
Oferowana gama urządzeń do gotowania i schładzania CAPIC Cooker - Chiller
Masz pytania?
URZĄDZENIE DO GOTOWANIA I SCHŁADZANIA RYŻU, MAKARONU, WARZYW, OWOCÓW MORZA WYPOSAŻONE W AUTOMATYCZNE KOSZE PRZECHYLNE.
PROCES: Jak działa Cooker Chiller?
Przemysłowe urządzenie do gotowania
CAPIC - Cooker Chiller
CAPIC Cooker Chiller
CR 250
Od 150 do 200 kg/h ugotowanego i schłodzonego makaronu, schładzanie do 25°C.
Cooker Chiller CR 250 zapewnia automatyczny proces gotowania i chłodzenia, odpowiedni dla małej linii produkcyjnej do gotowania i schładzania makaronu, ryżu, warzyw, specjałów z owoców morza, i tym podobnych.
Model CR250 zawiera zbiornik do gotowania i zbiornik chłodzący o pojemności 220 litrów każdy.Każdy zbiornik wyposażony jest w perforowany kosz o pojemności 100 litrów.
Cechy:
W tym urządzeniu z łatwością ugotujesz i schłodzisz makaron, ryż, warzywa, owoce morza, komosę ryżową, rośliny strączkowe i inne produkty.
GODZINY PRACY
Pn. - Pt. : 8:00 - 17:00
KONTAKT E-MAIL
biuro@mazotech.pl
KONTAKT TELEFONICZNY
+48 574 555 539
+48 530 749 539
NASZA LOKALIZACJA
ul. Osiedlowa 8
05-250 Cegielnia
COPYRIGHT 2023 © MAZOTECH ALL RIGHTS RESERVED. Create by MAINET.PL
SZYBKIE LINKI
Masz pytania, nie wiesz które rozwiązanie będzie dla Ciebie najlepsze?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI