Urządzenia z serii ROTORPIEC
Piece Konwekcyjno-Parowe
ROTORPIEC
Piece elektryczne i gazowe obrotowe do wypieku i wypieku chleba.
Innowacja! Piece elektryczne i gazowe/diesel do chleba i ręcznie robionego, mrożonego lub wstępnie ugotowanego makaronu. Kompaktowa i elastyczna dzięki kompaktowemu rozdzielaczowi w kształcie litery "U" z 10-letnią gwarancją, co zmniejsza zużycie miejsca i energii. Wysoce zaawansowany technologicznie z regulacją temperatury w pomieszczeniu, programowalnymi cyklami gotowania do 10 kroków i kontrolą prędkości wentylatora.
Dostępne w kilku rozmiarach od małego modelu 40x60 z 1o tacami do najlepszych cukierni po duży model 80x120 z 18 tacami do największych produkcji.
Urządzenia z serii DECKBAKE
Piece Konwekcyjno-Parowe
DECKBAKE
Ogniotrwałe - bazowe elektryczne piece modułowe do wypieku i wypieku chleba, innowacyjna technologia dla tradycyj
Doskonałe elastyczne i całkowicie niezależne pomieszczenia do gotowania, które umożliwiają doskonałe i jednoczesne gotowanie różnych potraw, kontrolując temperaturę pokojową, wytwarzane pary i dystrybucję ciepła między podstawą a blatem. Nie można też zapomnieć o oszczędności energii.
Urządzenia z serii MISTRAL
Piece Konwekcyjno-Parowe
MISTRAL
Piece konwekcyjno-parowe do chleba i ciast.
Połączenie tradycji i 30-letnich badań!
Piece konwekcyjno-parowe do chleba i wypieków ręcznie robionych, mrożonych lub wstępnie podgotowanych; kompaktowa i elastyczna, wysoce zaawansowana technologicznie, z kontrolą temperatury wewnątrz komory pieczenia, programowalnymi cyklami gotowania do 10 kroków, regulacja prędkości wentylatora i automatycznym systemem mycia.
Można je nakładać na siebie i łączyć z prooferami lub innymi akcesoriami, aby zwiększyć ich potencjał.
Urządzenia z serii EASY
Piece Konwekcyjno-Parowe
EASY
Piece konwekcyjno-parowe dla wszystkich profesjonalistów w dziedzinie gotowania
Filozofia Bake Off jest konkretnie stosowana poprzez koncepcję innowacji.
Innowacje w liniach produktów, technologii i wzornictwie. innowacje w systemach sterowania, funkcjonalność piekarników i oferowanych kombinacjach. Ale także innowacja wizerunkowa, promocyjna i komunikacyjna.
W każdym sektorze - od projektowania po mechanikę, od inżynierii po elektronikę - wiemy, jak wyprzedzać nasze czasy.
Nasza ciągła ewolucja zależy nie tylko od samodzielnego opracowywania nowych rozwiązań, ale także od możliwości zaprojektowania przez klienta systemów najbardziej dostosowanych do jego potrzeb i personalizacji własnych metod działania.
Urządzenia z serii SNACK
Piece Konwekcyjno-Parowe
SNACK
Piece konwekcyjno-parowe dla tych, którzy mają mało miejsca, ale wciąż szukają najlepszej jakości
Nowa gama elektrycznych pieców konwekcyjnych, które są kompaktowe, ale niezwykle wydajne.
Są proste w obsłudze i mogą być wyposażone w sterowanie cyfrowe lub ręczne, a także w drzwi z zawiasami dolnymi lub bocznymi. Piece te z łatwością dostosowują się do każdego środowiska pracy, czy to w barach, supermarketach, pizzeriach czy samoobsługowych barach z przekąskami .
Można je również łączyć z urządzeniami do spulchniania i innymi akcesoriami , które zwiększą ich wydajność i wydajność.
Urządzenia z serii BISTROT
Piece Konwekcyjno-Parowe
BISTROT
Narzędzia kuchenne do cukierni i piekarni
Linia piekarników Bistrot firmy Best For została zaprojektowana tak, aby dostosować się do wyposażenia i dostępnej przestrzeni w każdym pomieszczeniu.
Innowacyjny projekt wyróżnia układ zewnętrzny i podstawowy, a jednocześnie elegancki charakter piekarnika, począwszy od kompaktowej ramy, która zmniejsza wymiary zewnętrzne. Korpusy piekarników mają wymagający geometryczny wygląd, odważne linie i nowoczesne kształty. Wygląd jest bardziej dynamiczny i olśniewający dzięki szklanym dekoracjom (stworzonym przy użyciu nowych technik zapewniających większą wytrzymałość i blask), a niezawodność zwiększa technologia cyfrowych przycisków.
Stal nierdzewna zapewni całej lini jednolitość i równowagę, a wyjątkowo mocne materiały zapewniają bezpieczeństwo, wytrzymałość, higienę, znacznie niższe zużycie energii i większą trwałość elementów elektrycznych.
Urządzenia z serii GOURMET
Piece Konwekcyjno-Parowe
GOURMET
Narzędzia kuchenne dla gastronomii
Szybkie lub wolne gotowanie, mocne lub delikatne smaki, zwarta lub miękka konsystencja, trwały smak i zachowanie wartości odżywczych definiują osobowość żywności i opisują jakość delikatesów.
Oczekujemy, że piekarnik będzie bardzo wszechstronny, aby mógł łączyć w jednym urządzeniu doskonałość różnych podejść kulinarnych reprezentowanych przez najróżniejsze rodzaje gotowania.
Właśnie dlatego firma Bake Off zaprojektowała Gourmet - kompletną, niezależną linię pieców dla delikatesów, która oferuje specjalne obróbki dla czerwonego i białego mięsa, ryb, skorupiaków, pieczonych w piekarniku pierwszych dań i warzyw, wypieków, ciast i potraw smażonych.
Te atrakcyjne piekarniki mogą również wnieść nowoczesny, wyważony i innowacyjny wkład w aranżację mebli w różnych miejscach pracy.
Zobacz poniżej prezentację urządzeń lub kliknij w przycisk i zobacz przepisy z wykorzystaniem piecy konwekcyjno-parowych
BAKE OFF BEST FOR
WYBIERZ NAJLEPSZY PIEKARNIK DLA SWOJEJ PROFESJI
Jaka jest Twoja dziedzina pracy?
Nadaje się również do tacek GN2/3 i GN1/2
Dużą zaletą pieca konwekcyjno-parowego GOURMET jest system wkładania podłużnej blachy, który gwarantuje najlepszą równomierność gotowania oraz możliwość stosowania blach o różnej wielkości GN1/1 GN2/3 lub GN1/2 na tej samej półce; ta elastyczność gwarantuje oszczędności w zarządzaniu codziennymi czynnościami. Drugą zaletą wkładania wzdłużnego jest kompaktowość: mały rozmiar instrumentu znacznie ułatwia załadunek i rozładunek . Ponadto w tym systemie nasi inżynierowie zaprojektowali drzwi o zmniejszonych wymiarach , które dzięki krótkiemu promieniowi pozwalają na mniejsze straty ciepła, a tym samym oszczędność energii podczas codziennej pracy.
Pięć prędkości wentylatora i gotowanie półstatyczne
Pięć prędkości wentylatora, w które wyposażone są nasze modele, zapewnia odpowiednią prędkość powietrza do gotowania każdego produktu . Precyzyjna regulacja prędkości wentylatora pozwala sterować przepływem ciepłego powietrza odpowiedniego dla każdego rodzaju gotowania, przechodząc od najbardziej agresywnego do najdelikatniejszego za jednym dotknięciem. Zatrzymanie wentylatora, regulowane przez elektronikę sterującą komorą , pozwala na gotowanie w trybie półstatycznym bez utraty zalet konwekcji. System Inversion Fan umożliwia idealne rozprowadzanie ciepłego powietrza w komorze gotowania, a dzięki pięciu prędkościom zawsze będziesz mieć dostosowaną temperaturę powietrza do gotowanej potrawy; doskonały również do gotowania delikatniejszych produktów.
Połączenie Niebieska dioda LED do kontroli czyszczenia komory
Specjalna niebieska dioda LED umieszczona w ramie drzwi pozwala na identyfikację najbardziej uporczywych zabrudzeń .
Z tego powodu zastosowanie niebieskich diod LED montowanych w naszych modelach gwarantuje większą kontrolę procesu czyszczenia i sanityzacji procesów mycia. Dzięki wysokiej wydajności gwarantuje bardzo niskie zużycie i wysokie osiągi.
Połączenie USB
Za pomocą prostego klucza USB można pobrać z Internetu ponad 300 przepisów . Piekarnik zapewnia miejsce na 1000 osobistych programów receptur , które można zapisać i przenieść do innych urządzeń z linii BAKE OFF za pomocą prostego klucza USB. Jakość i bezpieczeństwo gotowania zawsze będą gwarantowane, zaprogramowany tryb szefa kuchni pozwala użytkownikom zapisywać ulubione przepisy i powtarzać je we wszystkich laboratoriach na świecie wyposażonych w jeden z naszych modeli BAKE OFF.
System wielu wentylatorów BakeAIR
Nasz system wielowentylatorowy z cykliczną zmianą kierunku obrotów ma na celu zapewnienie idealnego rozprowadzenia gorącego powietrza w komorze pieczenia i zagwarantowanie doskonałego ugotowania nawet najdelikatniejszych produktów.
Oświetlenie ledowe
Światła LED umieszczone na drzwiczkach pozwalają na lepsze oświetlenie produktu podczas gotowania i uwydatniają design naszych modeli, listwy ledowe w porównaniu z tradycyjnym oświetleniem zapewniają wysoką wydajność, dłuższą żywotność, niższe koszty utrzymania. Dzięki swojej wysokiej wydajności zapewnia bardzo niskie zużycie i wysoką wydajność, doskonałe i wszechstronne dla kreatywnych i innowacyjnych rozwiązań dzięki zastosowaniu niebieskich diod LED zainstalowanych w każdym modelu możemy zapewnić większą higienę podczas procesów prania.
Taca zbierająca wodę
Piece BAKE OFF są wyposażone w przednią i tylną tacę zbierającą parę i wodę : te akcesoria minimalizują ryzyko uszkodzenia sąsiednich urządzeń i podłóg przez pozostałości wody i detergentu do prania. Jego kształt i materiał zapewniają bezpieczny przepływ wody i pary do tyłu, gdzie znajdują się ich specjalne odpływy.
Palnik Premix BakeFIRE
Innowacyjna koncepcja konstrukcyjna sprawia, że piekarniki gazowe z serii BAKE OFF charakteryzują się wysoką mocą grzewczą, podobnie jak elektryczny piec konwekcyjny, oraz znaczną redukcją zużycia. Nowe, wysokowydajne palniki o niskim wpływie na środowisko gwarantują emisję CO2 ośmiokrotnie niższą niż limit narzucony przez Gastec, najbardziej restrykcyjną agencję certyfikującą w Europie. Ekskluzywne palniki BakeFIRE w połączeniu z wymiennikiem całkowicie przebadanym i zaprojektowanym z odpornych materiałów Aisi 316 sprawiają, że przenoszenie ciepła do komory gotowania i gotowanego produktu jest bardziej wydajne, zmniejszając w ten sposób zużycie gazu nawet o 20% w porównaniu z tradycyjnymi wysoko-ciśnieniowe palniki nadmuchowe do pieców konwekcyjno-parowych, a nawet gwarantuje oszczędność energii na poziomie 40% w porównaniu z tradycyjnymi piecami z palnikami atmosferycznymi. Nie trzeba ich również podłączać do odpowietrzania, ponieważ emisja CO2 jest szczególnie niska.
Automatyczny system mycia BakeCLEAN
Inteligentny system mycia gwarantujący perfekcyjne oczyszczenie i pełną sanityzację komory pieczenia. Nasz system mycia BakeCLEAN pozwala wybrać system mycia, który najlepiej odpowiada Twoim potrzebom; nasze modele posiadają 4 tryby prania : delikatny, normalny, intensywny, natomiast do najbardziej intensywnych zabrudzeń stworzyliśmy tryb super intensywny. Piece wyposażone są również w system RINSE Safety System , który gwarantuje higienę komory pieczenia. Myjnie automatyczne BakeCLEAN we współpracy z naszym płynnym detergentem Clean & Care® zapewniają minimalne zużycie wody i doskonałe czyszczenie całej powierzchni do gotowania . Wspólne działanie produktu z parą wodną, a następnie wodą do płukania ma maksymalną skuteczność na tłuszcze i pozostałości, które osadzają się podczas gotowania.
Podwójne szkło niskoemisyjne
Uwaga naszych inżynierów skupiona jest na efektywności energetycznej oraz coraz bardziej restrykcyjnych normach europejskich, które wymagają coraz większego zapotrzebowania na szkło niskoemisyjne. Szkło niskoemisyjne wyposażone jest w powłokę skutecznie przeciwdziałającą utracie ciepła, K Glass™ oferuje znacznie wyższe parametry w zakresie izolacyjności termicznej, a także dobre wyniki w zakresie oszczędności energii, a tym samym obniżenia kosztów. Wewnętrzne szkło można otworzyć i łatwo wyczyścić.
Sonda BakePOINT
Sonda rdzenia to przydatne narzędzie do gotowania produktów, które wymagają stałej i precyzyjnej kontroli rdzenia produktu. To urządzenie automatycznie zatrzymuje gotowanie w momencie osiągnięcia żądanych ustawień. Sonda BakePOINT gwarantuje kontrolę w każdej sekundzie i potwierdza status gotowania produktu, gwarantując jego jakość. BakeRPOINT pozwala na utrzymanie stałej różnicy pomiędzy klimatem komory pieczenia a temperaturą w środku produktu. Ta funkcja DeltaT jest najczęściej używana do przyrządzania produktów takich jak pieczeń wołowa, szynka i duże kawałki mięsa.
7 calowy ekran dotykowy
7-calowy kolorowy ekran LCD TFT POJEMNOŚCIOWY chroniony szkłem o grubości 5 mm, funkcja multi-touch, długotrwały w większości środowisk, odporny na kontakt z wodą, kurzem i tłuszczem, wyposażony w prosty, intuicyjny i konfigurowalny interfejs, szybkie zarządzanie szefem kuchni i przepisy użytkownika, 500 programowalnych przepisów, obsługuje ponad 30 języków, jest również wyposażony w programy gotowania nocnego. Vision zarządza programami i funkcjami piekarnika w sposób kompletny i autonomiczny.
Firma BAKE OFF ITALIANA od ponad 30 lat pracuje nad podniesieniem jakości gotowania, dbając zrówno o aspekty techniczne jak i funkcjonalne, w pełni szanując swoje wartości: innowacyjność, jakość, efektywność, skrupulatność, dokładność, ekologia, rzetelność i odpowiedzialność.
Głównym celem marki BAKE OFF jest maksymalne zadowolenie swoich Klientów, polegające na spełnieniu wszystkich ich potrzeb i świadczeniu wszelkich usług aby w pełni zaspokoić wszystkie oczekiwania pokładane w urządzeniach. Wszystko to odbywa się z poszanowaniem środowiska i bezpieczeństwa na stanowiskach pracy.
Filozofia firmy musi przyczyniać się do osiągnięcia następujących celów: zaprojektuj i wyprodukuj niezawodne, doskonale funkcjonalne urządzenia kuchenne, które w pełni zaspokoją najbardziej zróżnicowane potrzeby przy pracy w kuchni.
Oferowana gama piekarników
BAKE OFF BEST FOR
Odkryj cechy i szczegóły, które sprawiają, że piekarniki BAKE OFF są wyjątkowe
Piece konwekcyjno-parowe
BAKE OFF BEST FOR
GODZINY PRACY
Pn. - Pt. : 8:00 - 17:00
KONTAKT E-MAIL
biuro@mazotech.pl
KONTAKT TELEFONICZNY
+48 574 555 539
+48 530 749 539
NASZA LOKALIZACJA
ul. Osiedlowa 8
05-250 Cegielnia
COPYRIGHT 2023 © MAZOTECH ALL RIGHTS RESERVED. Create by MAINET.PL
SZYBKIE LINKI
Masz pytania, nie wiesz które rozwiązanie będzie dla Ciebie najlepsze?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI